Zelf site maken onmogelijk?

Zelf site maken onmogelijk?

Wilt u zelf een site maken en nog steeds gebruik maken van de Niku Solutions diensten? Het kan! Soms wilt u zelf uw creatieve ideeën tot stand zien komen en misschien wilt u kosten besparen door uw HTML/CSS website zelf te ontwerpen? Toch kunt u nog steeds gebruik maken van onze diensten nadat u zelf uw site hebt ontworpen.

Zelf site maken, ongebruikelijk voor ons?

Zelf site maken? Ook dan kunt u terecht bij ons. Onze eerste dienst voor u is onze zoekmachine optimalisatie. Dit zorgt ervoor dat meer mensen uw site online zullen vinden. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die ofwel hun producten en diensten online willen verkopen of hun bedrijf ook informatief op het internet willen weergeven. Wanneer u zelf uw site gaat maken, is het belangrijk hiermee rekening te houden. Vooral op het gebied van inhoud. Zorg er bijvoorbeeld voor dat de gebruikte kernwoorden overeenkomen met uw bedrijf en uw producten en diensten. Wij helpen u hier heel graag bij via onze zoekmachine optimalisatie. Dit houdt heel wat verschillende dingen in, van het bouwen tot links tot het bespreken van inhoud en toepassen van kernwoorden en metadata.

Zelf site maken, praktisch?

Wanneer u zelf uw site hebt gemaakt, zult u ook nood hebben aan een host om uw website online te plaatsen. Dit is ook een dienst die wij aanbieden aan een zeer scherpe prijs. Door gebruik te maken van onze host dienst bent u zeker dat uw site optimaal online wordt weergegeven. Bij hosting heeft u natuurlijk ook nood aan een Nederlandse domeinnaam voor uw bedrijf of uw persoonlijke pagina. En ook hiervoor kunt u bij Niku Solutions terecht.

Heeft u behoefte aan bijkomende diensten? Of heeft u vragen of de vele diensten die wij aanbieden? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en ons professioneel team helpt u heel graag verder.

Delen