Business webhosting

Business webhosting

Ook voor hosting services kunt u aankloppen bij NIKU Solutions. Wij leveren een totaalpakket op maat, zowel voor particuliere als zakelijke klanten. Bent u op zoek naar betrouwbare hosting, een gegarandeerd hoge snelheid en een goede support? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij zorgen ervoor dat uw website de ruimte ontvangt welke die hoort te krijgen. Wij leveren u snelle, geoptimaliseerde en stabiele webhosting aan om zo te waarborgen dat u het alleruiterste haalt uit uw online aanwezigheid. Met optimalisaties zoals het NGINX platform met caching modules, optimaliseren wij de snelheid van uw website.

Onze servers worden 24/7 gemonitord zodat wij tijdig kunnen inspringen bij eventuele storingen. 2 maal per dag worden back-ups gecreëerd welke op meerdere locaties worden opgeslagen. Wij doen er alles aan om data-loss te voorkomen.

Goede support

Mochten er onverhoopt toch problemen optreden, dan kunt u NIKU Solutions altijd bereiken, zowel via email als telefoon. Wij staan u graag te woord, ook ’s avonds en in het weekend. Uiteraard zorgen wij ervoor dat het probleem zo snel mogelijk verholpen is.

Wenst u vrijblijvend advies te ontvangen betreffende uw online wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op.