Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

Fijne kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar!

De kerstdagen zijn begonnen en het jaar 2014 is alweer bijna voorbij. Ook dit jaar was het een verdienstelijk jaar. We hebben prachtige websites gebouwd en nieuwe relaties mogen verwelkomen. Tevens hebben wij een prestigieuze ICTWaarborg Award voor de ‘Zakelijke Dienstverlener van het Jaar 2014 in de provincie Gelderland’ ontvangen.

Ook op het gebied van nieuwe ontwikkelingen heeft NIKU Solutions niet stil gezeten. De afgelopen maanden hebben wij de laatste handen gelegd aan onze nieuwe multisite platform. We zijn hier razend enthousiast over. Het platform maakt het mogelijk om meerdere webshops op meerdere domeinen middels één enkele login aan te sturen. Met deze oplossing wordt het uitbaten van meerdere webshops voor de eigenaar heel erg makkelijk gemaakt.

Nu het nieuwe platform gereed is, zijn wij op zoek naar nieuwe uitdagingen. Deze hebben wij inmiddels gevonden. 2015 belooft dan ook wederom een vooruitstrevend en druk jaar te worden.

Wat brengt het jaar 2015 voor NIKU Solutions?

NIKU Narrowcasting

Narrowcasting is het aanbieden van audiovisuele informatie dat gericht is op een kleine doelgroep voor een specifiek moment op een bepaalde locatie.

Kunt u zich hierbij geen voorstelling maken? Een voorbeeld van Narrowcasting zijn onder andere de informatie schermen op een vliegveld met de vertrek- en aankomst tijden. Maar ook een elektronisch billboard valt onder Narrowcasting.

niku-narrowcasting

 

Narrowcasting heeft veel mogelijkheden te bieden. Daarom gaan wij volgend jaar aan de slag met het ontwerpen van de software van interactieve digitale schermen op maat volgens de stijl en kwaliteit die u van ons gewend bent.

NIKU SEO

SEO (Search Engine Optimalisation) ofwel, zoekmachine optimalisatie is het verbeteren van de posities in de meest gebruikte zoekmachines. Een website bouwen is één ding, maar gevonden worden op het internet is een heel ander verhaal. De sites die wij voor onze relaties ontwerpen zijn SEO vriendelijk; wat wil zeggen dat het eenvoudig is om een aansluitende SEO campagne te starten.

Vanaf volgend jaar bouwen we niet alleen websites, maar zal het ook mogelijk zijn om zoekmachine optimalisatie uit te laten voeren. Wij zorgen er dus niet alleen voor dat u een prachtige en gebruikersvriendelijke website heeft, maar ook dat u, dankzij de juiste SEO technieken en zoekmachine optimalisatie beter gevonden wordt. Een fantastische website zonder bezoekers gaat niet werken.

Met een website die goed in elkaar zit, welke bovendien relevante informatie bevat, komt u een heel eind. Toch zijn er nog een aantal andere factoren welke uw posities beïnvloeden. Eén van deze manieren is Linkbuilding.

Linkbuilding is een proces waar ‘links’ worden geruild. Dit houdt in dat er links naar uw website worden geplaatst op sites met een hoge waardering van Google. Hierdoor stijgt de Google waardering van uw website waardoor deze een betere positie in de zoekresultaten ontvangen.

NIKU Hosting & Domeinen

Volgend jaar zullen onze hosting- en domeinregistratie diensten worden vernieuwd.

Wij gaan ons bezighouden met het meer efficiënter maken van onze diensten. U kunt vanaf volgend jaar heel eenvoudig het gehele totaalpakket – websites, hosting, domeinen en SEO – bij ons onder één dak brengen.

Wij kijken met spanning uit naar 2015, u ook?

Er staat voor ons volgend jaar dus genoeg op de planning. Wij kijken dan ook vol verwachting uit naar het nieuwe jaar. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze nieuwe diensten, neem dan contact met ons op.

NIKU Solutions wenst u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar. Wij hopen u weer van dienst te zijn in 2015.

Delen