Het is weer zo ver… de ICTWaarborg Awards staan om de hoek!

Het is weer zo ver… de ICTWaarborg Awards staan om de hoek!

5 maart vindt de jaarlijkse uitreiking van de ICTWaarborg Awards plaats. Een spannende dag voor Nederlandse ondernemers in de ICT-branche, want zij maken kans op een felbegeerde award.

Vorig jaar sleepte Niku-Solutions de ICTWaarborg Award voor Beste Zakelijke Dienstverlener in de provincie Gelderland in de wacht. Wij hopen natuurlijk dat onze opdrachtgevers dit jaar net zoveel, al dan niet meer, vertrouwen in ons hebben!

Als bevestiging dat wij u ook vorig jaar goed van dienst zijn geweest, hopen wij natuurlijk opnieuw genomineerd te worden voor de ICTWaarborg Awards. We doen dan ook een oproep aan onze trouwe opdrachtgevers.

Wij stellen het op prijs, als u voor ons een referentie wilt schrijven waarin u onze samenwerking in het afgelopen jaar toelicht en hoe uw ervaring bij ons was. Het draait bij de ICTWaarborg Awards allemaal om de klantervaring en daarom zijn onze opdrachtgevers de meest betrouwbare juryleden. U kunt hier uw referentie plaatsen: https://www.internetdienstverleners.nl/ede/niku-solutions/beoordelingen

Wij willen u alvast hartelijk bedanken en hopen u ook het komende jaar opnieuw zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Delen