NIKU Solutions tweede jaar op een rij gekozen voor Zakelijke Dienstverlener van het jaar, provincie Gelderland

NIKU Solutions tweede jaar op een rij gekozen voor Zakelijke Dienstverlener van het jaar, provincie Gelderland

ictwaarborg-2015Ede, 6 maart 2015 – In een sprookjesachtige setting vond gisteren in Kasteel de Hooge Vuursche te Baarn de elfde editie van de ICTWaarborg Awards plaats. Onder het genot van een diner en het harpspel van Iris Kroes werden de 4 landelijke winnaars en 48 provinciale winnaars bekend gemaakt.

NIKU Solutions was wederom als één van de winnaars aanwezig. Wij hebben, voor de tweede keer op een rij, de prijs voor “Beste Zakelijke Dienstverlener van 2015 – Provincie Gelderland”. Een prestatie waar we natuurlijk apetrots op zijn. De winnaars worden namelijk gekozen door het publiek zelf. We willen dan ook onze trouwe klanten opnieuw bedanken voor alle steun.

Wat houden de ICTWaarborg Awards precies in?

rectangle2015Het is hartstikke leuk voor ons dat wij een ICTWaarborg Award in de wacht hebben gesleept. Maar wat betekent het winnen van een zo’n award precies?

ICTWaarborg is een brancheorganisatie voor bedrijven die binnen de ICT-sector producten en/of diensten leveren aan andere bedrijven en/of consumenten. Er zijn meer dan 1000 bedrijven aangesloten bij de branche. Wanneer u een product en/of dienst afneemt bij een bedrijf met het ICTWaarborg kenmerk, dan kunt u ervan op aan dat u goed geholpen zult worden, ook wanneer een probleem ontstaat.

Bedrijven die aangesloten zijn bij ICTWaarborg moeten aan een aantal eisen voldoen en hebben zichzelf dus bewezen betrouwbaar te zijn. Tijdens de jaarlijkse ICTWaarborg Awards worden, aan de hand van referenties van klanten, binnen vier categorieën de beste landelijke en provinciale bedrijven gekozen.

We zijn hartstikke blij dat u ook dit jaar het volste vertrouwen in ons heeft en op NIKU Solutions heeft gestemd. We zullen echter niet stil blijven staan en werken dus altijd aan het verbeteren van onze diensten. We hebben het komend jaar dan voor u nog heel wat in petto!

Delen