Over ons

Nick Kuijpers Developer

Van simpele websites tot uitgebreide webwinkels, van hosting tot complexe applicaties. Niets is mij te veel. Ik houd van uitdagingen en kijk erg uit naar uw wensen en ideeën.

Facebook Twitter Linkedin Google +

Eén stukje over NIKU Solutions

Van simpele websites tot uitgebreide webwinkels, van hosting tot complexe applicaties. Welke wensen u ook heeft, bij Niku Solutions bent u sinds 2011 aan juiste adres. Wij ontwikkelen alle activiteiten in eigen huis en hebben alles onder één dak. Dat maakt het voor u wel zo overzichtelijk.

Of u nu een compleet nieuwe website nodig hebt, uw bestaande website wilt verbeteren of een webwinkel wilt beginnen. Of een nieuw logo of een gehele huisstijl voor uw onderneming wilt laten ontwikkelen. Wij helpen u graag verder. Ook voor het aanvragen en registreren van domeinnamen en betrouwbare hosting kunt u bij ons aankloppen.

Bij Niku Solutions werken experts, op het gebied van internet en marketing, die als geen ander weten welke eisen vandaag de dag gesteld worden. Daardoor bent u gegarandeerd van de allerbeste kwaliteit. Wij streven ernaar uw doelstellingen in evenwicht te brengen met uw website, waarbij extra aandacht wordt besteed aan uw merk en huisstijl. Als u kiest voor onze dienstverlening, zorgen wij ervoor dat u niet aan ons vastzit, zoals bij veel andere partijen het geval is. Dat biedt u extra flexibiliteit voor de toekomst.


ICTWaarborg Award

ictwaarborg-nikusolutionsOnze activiteiten afgelopen jaren zijn niet onopgemerkt gebleven. Als bevestiging voor ons kunnen hebben wij de door ICTWaarborg uitgebrachte Award ‘Zakelijke dienstverlener van het jaar 2014 & 2015’ in de provincie Gelderland gewonnen. En daar zijn wij uiteraard heel trots op. Kijk rustig rond op onze website en aarzel niet contact op te nemen!


Geschiedenis