Recensies

Heden

De presentatie van onze website plus winkel was na de aanvraag binnen een week paraat. Snelle werker!
Alles ziet er strak, fris en modern uit.
Telefonisch en via de email krijgen we dezelfde dag nog antwoord op onze vragen.
Wij zijn super enthousiast over Niku Solutions en over onze nieuwe website/shop.
Groet, Julia’s Cakes

Gabriella Rozeboom

Ik heb bij nick een website laten maken toen ik voor mezelf ben begonnen. Ik heb precies gekregen wat hij aanbood, en hij is erg prettig om zaken mee te doen!

Jan Harskamp

Nick heeft mij goed geholpen en ben zeer tevreden. Hij heeft mijn probleem snel en vlot verholpen. Dankjewel!

M.C. Hoogendonk

Geleverde diensten aan t Nieuwe Erf Lunteren.
Prima verlopen, alles netjes omgezet.

T-NieuweErf Lunteren

Nick heeft een schitterende website voor ons gemaakt. U vindt de website op natuursteen-werkblad.be De website gaat over granieten keukenbladen, composieten keukenbladen, terrazzo keukenbladen en keramieken keukenbladen. Nick heeft zowel de webshop als alle andere functionliteiten gemaakt.

Marcel

Prima service! Dik tevreden!

 

Kees Rietveld

Nick. nog bedankt voor het bouwen van mijn website. Het ziet er gelikt uit!

Lentini

nick heeft min een goede onderstuning gegeven en heeft mijn opdracht succesvol uitgevoerd,ik ben erg tevreden met hem,en raadt hem zeker aan,een goede prijs en kwaliteit verhouding.

Ada

Niku-solutions heeft mooie , gebruiks vriendelijke websites gemaakt. Ze zijn erg overzichtelijk. Met plezier heb ik er naar gekeken. Ze hebben er veel verstand van. Heel correct, ook aan de telefoon.

Ruud

Wij zijn erg te spreken over het zeer snel (en effectief) handelen van Niku Solutions mbt het verhuizen van enkele van onze websites, het aanpassen van (nieuwe) inhoud en in het opnieuw vormgeven en klantvriendelijk maken voor een breder publiek. Alle opties stonden open in combinatie met welgemeend advies en dat maak je niet zo vaak mee. Ook in het weekend 24/7 bereikbaar zijn voor spoedgevallen was in ons geval een enorme pre! Met onze ervaringen tot nu toe zien we Niku Solutions snel doorgroeien tot een groot bedrijf met snelle dienstverlening en, naar ons inziens, altijd trouw zal blijven aan het 1 op 1 contact met de klant.
Geplaatst door A’dam Films BV

Will Wissink – A’dam Films BV

Nick is een websitebouwer die oplossingsgericht met de klant meedenkt. Hij vind overal een oplossing voor en weet deze oplossingen snel te implementeren.

Nick Blom

Enorm goed bedrijf. Onze website is een heel stuk sneller geworden dankzij Niku Solutions

Casper Van Heiningen

Vanaf het eerste moment, ( Oktober 2012) , is Niku Solutions voor mij een grote ondersteuning geweest. Ik moest een dating website plaatsen en Nick heeft me op alle vlakken daarmee geholpen. Tekst heb ik zelf aangebracht maar indeling, connection tussen eventuele Singles en geïnteresseerden om op een Single Site te komen ( gedacht is ook aan de privecy-bescherming ) werden door hem in snel tempo gerealiseerd. Het online ontmoeten, foto-impressie, filmpje, alles was in korte tijd voor elkaar, zodat we in 4 weken de Datingsite online konden zetten. Met behulp van een eigen dashboard kon ik zelf teksten en onderdelen op de Site veranderen. Ook daarin was Nick heel snel met het aanleveren!!!
Wanneer ik hem nodig had was hij direct bereikbaar en wanneer ik mijn boodschap insprak belde hij zeer snel terug om me met raad en daad bij te staan.
Nick levert een zeer BETROUWBARE, DESKUNDIGE SERVICE met een goede prijs-kwaliteitsverhouding !!!!!

Yvonne Rector

Geweldig bedrijf, denkt altijd mee en dat voor lage kosten.

E. Van Wessel

Niku Solutions heeft mij van begin tot eind perfect geholpen. Alle afspraken zijn correct nagekomen.
Alle lof hiervoor.

Henk Folkers

It was absolutely my pleassure to work together with Niku solution on our website .he is a talented young man with great skills and professional behavior . his work brought us perfect look, quality service and all for unbelievable good
price compare to other webdesigners in this region . I think Niku solutions has a big potentional to be one of the leading webdesign companies thanks to his fast and inovating service and proffesional care of his clients.

Julia

Nadat wij bij een gerenommeerd bedrijf onze nw. website hadden laten bouwen bleek dat de website tegen de beloftes in, niet erg snel was, zeg maar super traag. Ook de communicatie liep niet goed en men rotzooide met de prijzen dusdanig dat wij ons belazert voelden.
Wij zijn toen op zoek gegaan naar een andere partner en na selectie hebben wij de overstap gemaakt naar Niku-Solutions.
Van een groot bedrijf naar een éénmanszaak.
Dit bevalt ons erg goed, directe lijnen en altijd bereikbaar.
Wij draaien op Magento en ik wilde onze website niet weer vernieuwen.
Na de overdracht bleek het dat er veel fouten in de website zaten, of dit bewust gauw voor de overdracht is aangebracht weten wij niet maar het lijkt er wel heel erg sterk op.
Dit alles heeft een vlotte probleemloze overstap erg bemoeilijkt maar Niku-Solutions heeft alle problemen uit onze website gehaald zodat wij nu een super snelle en zeer goed functionerende website hebben.
Nu zijn wij gestart met Niku-Solutions om een aantal nw. websites te maken maar deze gaan onder Word Press draaien.
Vooral de openheid van Niku-Solutions en het vastbijten in een probleem is een erg prettige ervaring.

Leefcomfort

niku Solutions
vind we super in en om de web site .
zeer behulp zaam .goed uit leg
over de web site

Sandra

Nick heeft voor ons een prachtige website van onze pensionstal/paardenrusthuis gemaakt. Door deze website hebben we veel bekendheid en veel klanten gekregen. Het is duidelijk, overzichtelijk en proffesioneel. Als er iets veranderd moet worden of aangepast, dan is dat snel gebeurd. Goede service en zeer betrouwbaar.
Een echte aanrader!

Anita Franke

Nick heeft ons geweldig geholpen met het realiseren van onze lingerie webwinkel, waar wij heel veel positieve reacties op hebben gekregen hoe mooi onze website wel niet is (beata-lingerie.nl). We zijn ook echt blij met Niku Solution en zijn erg te spreken over zijn service en vaak kosten loze veranderingen voor ons de ideale keus geweest.

Alex Postma

Niku-Solutions is in staat om vanuit mijn woorden een website te ontwikkelen die haarfijn bij mij aansluit en wat ik uit wil stralen. Zijn rust en het empatisch vermogen zich in te leven in mij als mens en wat ik wil, heeft gemaakt dat ik een super website heb en hele erge tevreden klant ben.

Mevr.A.Bronkhorst

Super website bouwer die snel en vakkundig te werk gaat. Daarnaast zeer goed bereikbaar is. Altijd vriendelijk, geduldig en ervoor zorgt dat je website het weer doet.

Dieke Van Groningen

Prima service en snelheid in afhandeling van vragen.
Fijn dat ze ook ’s avonds bereikbaar zijn.

MvrG,
Mark de Haan
DeHa Financieel Adviesburo
www.deha-fa.nl

Mark – DeHa Financieel Adviesburo

Heeft een eindeloos geduld voor al mijn ICT vragen.Fantastisch en dat je me nog lang mag ondersteunen.

Jennyta

Niku Solution heeft mij erg snel en zeer professioneel geholpen. Dankzij Nick was mijn website binnen hele korte tijd klaar om online te gaan. Daarna houdt gelukkig bij Nick de service niet op. Hij is altijd bereid om ook na het online gaan zaken aan te passen en net even zo te maken tot het helemaal naar je zin is. Echt geweldig!! Snel, professioneel, goed bereikbaar en service die helemaal TOP is. Thanks Niku Solution.
Ingrid www.being-you.nl

Being-you.nl

Nick heeft voor ons een compleet nieuwe website ontworpen.
Snelle en goede service tegen een betaalbare prijs!
Alles naar teveredenheid!

Aanrader!

www.zusjesmulder.nl

Zusjes Mulder

Zeer goed! Inmiddels maak ik 2 jaar gebruik van de diensten van Niku Solutions. Projecten worden door Nick persoonlijk uitgevoerd. Hij heeft voor ons verschillende webshops gemaakt waarbij hij ons duidelijk heeft uitgelegd hoe het werkt en wat de verschillende functies inhouden. Op dit moment kunnen we veel zelf veranderen wat ons veel tijd en geld bespaart. Nick heeft een goede prijs voor het bouwen van de website en ook wanneer we achteraf kleine aanpassingen willen. Soms krijgen we niet gelijk antwoord op onze vraag, maar binnen een week komt hij altijd met een oplossing. Door de goede prijs en kwaliteit is dit geen probleem voor ons. Zeker aan te raden.

Bart Nieuwenhuis

Niku Solutions, heeft voor mijn praktijk een website gemaakt, die helemaal gemaakt is naar mijn wens. Heb ik vragen of een probleem dan kan ik dat telefonisch of per mail melden. En word ik snel teruggebeld of gemaild. De service is echt Top!

Petra van Ree

Nick heeft de webwinkel: www.tedesign.nl gerealiseerd.Wij zijn 100% tevreden
bij Niku is alles mogelijk en een snelle /correcte service staat hoog in het vaandel bij Niku

Beoordeling 100% 5 sterren!

Groeten,
Erdal en Tessa Taskiran
www.Tedesign.nl

Erdal en Tessa Taskiran

Niku solutions heeft mn website www.siertzo.nl gebouwd en het is een site geworden waar ik nog elke dag trots op ben en zo hoort het volgens mij te zijn. Nooit is een vraag teveel en zelfs in het weekend helpt hij mij uit de brand. Ik ben hartstikke tevreden en kan hem echt aanbevelen als u houdt van de kernwoorden; snel, tevreden, mooi en betrouwbaar..

Siertzo

Hij doet voor ons verschillende websites naar onze tevredenheid, wij zullen in de nabije toekomst ook bestaande sites naar hem overhevelen.

Arno Huberts

Superservice en alles ziet er zeer goed uit. 24 uur bereikbaar haha en heel belangrijk; voor alles een oplossing in korte tijd! Hoop dat ik nog lang van je service gebruik kan maken. groetjes, Mascha Kootjeskinderkleding.nl

Kootjeskinderkleding.nl

Nick beheert ongeveer 50 websites van ons. Hij doet dit perfect. Super service, betrouwbaar en zeer goed bereikbaar. Nick is innovatief en inventief. Hij heeft de oplossingen voor de problemen die wij aandragen. Volledig tevreden!

Marcel Duits