Website laten maken

Website laten maken

Wilt u een website laten maken? Dan bent u bij NIKU Solutions aan het juiste adres. Onze webdesigners zijn gespecialiseerd in het bouwen van een website die aansluit bij uw wensen, die er professioneel uitziet, die gebruiksvriendelijk is en die overweg kan met de meest bekende browsers.

Website laten maken door NIKU Solutions

Websites zijn er in alle soorten en maten, van compacte sites die zijn opgebouwd uit slechts een paar pagina’s tot uitgebreide responsieve websites die onderhoudsvriendelijk zijn én die zonder problemen op alle pc’s, laptops, tablets en smartphones bekeken kunnen worden. Wilt u een website laten maken door de webdesigners van NIKU Solutions? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Hét visitekaartje van uw bedrijf

Een website is hét visitekaartje van uw bedrijf. Misschien heeft u zelf al ideeën over het design en over de invulling van de site. Maar het kan ook zijn dat u het maken van de website graag van A tot Z bij uw webdesigner wilt neerleggen. Het team van NIKU Solutions weet als geen ander aan welke eisen een moderne website moet voldoen. Wij werken vooral met WordPress en Bootstrap 3, twee open source platformen die bekend staan om hun relatieve eenvoud en uitgebreide mogelijkheden. Daardoor bent u gegarandeerd van een gebruiks- en onderhoudsvriendelijke website die opvalt en die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Zo weet u zeker dat u gevonden wordt!