Zoekmachine optimalisatie

Home > Zoekmachine optimalisatie

Voorkom potentieel verlies

(SEO) zoekmachine optimalisatie is van groot belang als u wilt dat uw website gevonden wordt. De letters SEO staan voor Search Engine Optimization. Wenst u uw vindbaarheid te verbeteren? Wij gaan graag met je om tafel zitten om te bekijken welke mogelijkheden er zijn om uw website te verbeteren zodat deze in de toekomst beter vindbaar is.

Een goede website bestaat uit 3 factoren. De programmatuur, inhoud en populariteit van je website. Als jij een van deze 3 niet hebt geoptimaliseerd, heb je potentieel verlies.

1. De programmatuur

Alles draait om hoe jouw website technisch in elkaar steekt. Als deze te lang duurt met laden, verkeerd wordt weergegeven of onveilig is, zijn de website bezoekers direct weer weg. Wij zorgen met ons efficiënt systeem dat het technische gedeelte van je website in goede handen is.

2. De inhoud van je website

Als je website technisch goed functioneert, is het van belang dat je website beschikt over goede teksten en dat deze op een juiste manier zijn toegevoegd. Ons systeem zorgt ervoor dat de teksten welke online worden geplaatst, direct voldoen aan de eisen van de zoekmachines.

3. De populariteit

Zodra factor 1 en factor 2 geregeld is, begin je met het verhogen van de populariteit van je website. Dit kun je doen door een marketing bureau in te schakelen of zelf aan de slag te gaan met adverteren. Vaak wordt een marketing bureau te vroeg ingeschakeld waardoor er veel tijd en geld verloren gaat aan het adverteren waardoor bezoekers op een slechte website terecht komen die vrijwel direct weer weg zijn. Wij raden aan pas de populariteit te verhogen zodra factor 1 en factor 2 geregeld zijn.

Wil je weten of de programmatuur van je huidige website voldoet aan de meest recente eisen? Wil je weten of de teksten op een correcte manier zijn toegevoegd? Wij kunnen vrijblijvend een analyse maken van je huidige website. Vul het volgende formulier in en wij komen zo spoedig als mogelijk met een vrijblijvend advies jouw website te verbeteren.

Vrijblijvende website scan

Vul het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op de resultaten van onze programmatuur check te bespreken.

Openingstijden

Maandag 09:00 - 18:00

Dinsdag 09:00 - 18:00

Woensdag 09:00 - 18:00

Donderdag 09:00 - 18:00

Vrijdag 09:00 - 18:00

Zaterdag: gesloten

Zondag: gesloten

Contactgegevens

NIKU Solutions

Sportlaan 45

6717LA Ede

+31 (0)6 - 26 96 76 29

info@niku-solutions.nl

KVK: 53279638

BTW: NL002239799B34

© Copyright 2020 NIKU Solutions | Alle rechten voorbehouden | Disclaimer | Algemene voorwaarden | Prijzen excl. 21% BTW